Delivery Information

Selepas pihak Quiff Resources menerima tempahan, pengesahan akan dihantar melalui email atau telefon. Pelanggan perlu membuat pembayaran bagi tempahan yang telah dibuat. Barangan akan mula dihantar selepas pihak Quiff Resources menerima pembayaran penuh dari pihak pelanggan. Pihak pelanggan adalah disaran menyertakan bukti pembayaran menerusi email bagi mempercepatkan proses penghantaran.
 
 
Pihak Quiff Resources akan menggunakan kaedah penghantaran seperti yang dinyatakan semasa 'checkout'. Kaedah penghataran mungkin berbeza sekiranya terdapat kesulitan menggunakan kaedah dinyatakan. Kaedah penghataran yang biasa adalah seperti yang ditawarkan oleh Pos Malaysia, Skynet, Citylink atau mana-mana syarikat penghantaran yang dirasakan bersesuaian dimasa tersebut. Kami akan menyediakan "Tracking Number" sekiranya ada.
 
Penghantaran kepada pelanggan kepada pelanggan ("Pelanggan kepada dropshipper") juga dilakukan oleh pihak Quiff Resources. Seorang pelanggan ("Dropshipper") boleh meminta supaya penghantaran dihantar menggunakan identiti 'Dropshipper'.
 
Sila hubungi Quiff Resources menerusi saluran yang dirasakan sesuai sekiranya pelanggan mempunyai soalan atau komen.